Πιο σύγχρονο σχεδιαστικά, με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πλουσιότερο εξοπλισμό είναι το νέο μεγάλο crossover της Kia, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στη Ν. Κορέα.

Η νέα γενιά του Sorento έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς, με τη μεγάλη κυψελωτή μάσκα μπροστά, τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και την κεκλιμένη οροφή, να προσδίδουν στο αμάξωμα πιο ελκυστική εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τον προκάτοχό του έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, με τη γυάλινη πανοραμική οροφή να προσφέρει άπλετο φως στο εσωτερικό. Διαθέτει καινούρια δερμάτινα καθίσματα, τριάκτινο τιμόνι με επενδύσεις ξύλου και χρωμίου, ηχοσύστημα της JBL, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων. Η διάταξη των καθισμάτων είναι πεντάθεσια ή επτάθεσια.

Στις ανατολικές αγορές όπου είναι άμεσα διαθέσιμο, προσφέρεται με δύο diesel κινητήρες, τον 2.0 λίτρων απόδοσης 186 ίππων και 400 Nm ροπής και τον 2.2 λτ. με 202 ίππους και 440 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο και πιθανότατα θα έρθει με μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης