Η νέα εποχή στο Maranello ξεκίνησε, με τον Sebastian Vettel να πιάνει αμέσως δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού ολοκληρώθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του με την Red Bull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός, τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην έδρα της Ferrari, κάνοντας τους πρώτους γύρους με το μονοθέσιο της ομάδας στην πίστα του Fiorano, μπαίνοντας στον προσομοιωτή και γνωρίζοντας όλα τα μέλη της Scuderia, με προεξέχοντα τον Sergio Marchionne.

Οι πρώτες μέρες του Vettel στο Maranello έγιναν πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο, με την Ferrari να δίνει τα επίσημα πλάνα από τις δοκιμές και τη συνέντευξη του νέου οδηγού της. Ο Seb χαρακτήρισε την εμπειρία μοναδική, θυμήθηκε την παιδική του ηλικία, τον Michael Schumacher και τόνισε ότι ζει το δικό του παραμύθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θυμάμαι όταν είχα έρθει εδώ, όταν ήμουν 11 ή 12 με την οικογένεια μου και προσπαθούσα να κοιτάξω μέσα από το φράχτη. Τώρα βρίσκομαι ως μέλος της ομάδας και αυτή είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και ανυπομονώ για την πρόκληση που έχουμε τα επόμενα χρόνια».

Στη συνέχεια, είπε: «Έχουν γραφτεί δεκάδες παραμυθένιες ιστορίες με πρωταγωνίστρια τη Ferrari και πως αισθάνεται κανείς όταν οδηγεί το κόκκινο μονοθέσιο. Τώρα μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά τα παραμύθια. Δεν είναι ιστορίες, ο θρύλος ζει. Προσπαθούσα να δω τον Michael να τρέχει στην πίστα και σήμερα ήμουν αυτός που έτρεχε και έβλεπε τριγύρω τους τιφόζι. Είναι ένα πολύ διαφορετικό χρώμα για μένα, όλοι είναι ντυμένοι στα κόκκινα, τα πάντα είναι κόκκινα», δήλωσε πανευτυχής ο Vettel.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης