Την συνεργασία της με τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι ανακοίνωσε η Volvo Car Hellas. Η σουηδική μάρκα και ο διάσημος σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους και με «όχημα» τα μοντέλα της Volvo, ξεκινούν ένα κοινό οδοιπορικό στον κόσμο της διακριτικής πολυτέλειας, της εκλεπτυσμένης δημιουργίας και της υψηλής γαστρονομίας.

Πώς προέκυψε όμως αυτή η πρωτοποριακή κίνηση από τη Volvo; Η Volvo Car Hellas, τα τελευταία τρία χρόνια, έχει εμπλακεί ενεργά με το γαστρονομικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε με τη χορηγία των Χρυσών Σκούφων, του πλέον έγκυρου θεσμού γαστρονομικών βραβείων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας. Στη συνέχεια, ήρθε να προστεθεί η υποστήριξη του Safka, του πρώτου εστιατορίου σκανδιναβικής κουζίνας στην Ελλάδα! Επόμενος κρίκος στην αλυσίδα της εμπλοκής της Volvo με τη γαστρονομία στην Ελλάδα, η συνεργασία με τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτοκίνητου του κορυφαίου σεφ…

Κοινά στοιχεία…
Για ποιο λόγο όμως η αυτή η συνεργασία, ειδικά με τον Έκτορα Μποτρίνι; Την απάντηση δίνει ο Αλέξανδρος Κωστήρογλου, διευθυντής marketing στη Volvo Car Hellas: «Γνωρίζουμε ότι μεγάλο μέρος των πελατών που επιλέγουν τα μοντέλα της Volvo, έχουν τη γαστρονομία ψηλά στη λίστα με τα ενδιαφέροντά τους! Επιζητώντας να προσθέσουμε το επόμενο κομμάτι στο πάζλ της εμπλοκής μας στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας, αναζητήσαμε τον κατάλληλο συνεργάτη. Στην πορεία διαπιστώσαμε
ότι με τον Έκτορα Μποτρίνι μας συνδέουν πολλά κοινά στοιχεία. Η Volvo διακρίνεται για κάποιες αξίες, που στο πέρασμα του χρόνου θεωρούνται αναπόσπαστο συστατικό του DNA της μάρκας: η ποιότητα, όπως αυτή γίνεται αισθητή από τα κορυφαία υλικά και την προσήλωση στη λεπτομέρεια, η καινοτομία, όπως αυτή προκύπτει από τις πρωτοποριακές εφευρέσεις και τη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, ειδικά στον τομέα της ασφάλειας και, τέλος, το εμπνευσμένο design, όχι σαν στοιχείο πολυτέλειας, αλλά ως τρόπος ζωής, όπως το αντιλαμβάνονται στη Σουηδία. Αυτές τις αξίες – κατ’ αναλογία φυσικά – μπορεί να τις διακρίνει κάποιος και στην κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι. Ενός σεφ που δεν σταματά στιγμή να ψάχνει διαρκώς τις καλύτερες πρώτες ύλες, να καινοτομεί, πειραματιζόμενος με νέες τεχνικές και να αναζητά νέους δρόμους έκφρασης και δημιουργίας».

Μετά από αυτή την συνεργασία ο γνωστός σεφ θα κυκλοφορεί, όπως είναι φυσικό, με ένα νέο Volvo XC60 D4, που του παραχώρησε η Volvo Car Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Στοιχεία από Δελτίο Τύπου

H συνεργασία Μποτρίνι – Volvo… ψηνόταν από to 2013 (φωτογραφία από την περυσινή έκθεση αυτοκινήτου)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης