Εκπληκτικά τοπία, εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες, διάσημες σταρ του σινεμά και supermodels που δεν διστάζουν να βγάλουν όλα τα ρούχα τους, ποζάροντας στον φακό των καλύτερων φωτογράφων του κόσμου.


Το τετράπτυχο των γλουτών το 1984

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ημερολόγιο της Pirelli έχει γράψει τη δική του ιστορία, κατέρριψε αρκετά ταμπού, μεταξύ των οποίων και το «γυμνό», και έχει καθιερωθεί στον χώρο της διαφήμισης και της show business παγκοσμίως με την αισθητική του αξία.


H εντυπωσιακή Gisele Bundchen το 2001

Η ιταλική εταιρεία ετοιμάζει ήδη το ημερολόγιο του 2015 και, αν ευσταθούν οι πληροφορίες, θα δούμε κάτι που ούτε καν έχουμε φανταστεί. Στις σελίδες δεν θα ποζάρουν μόνο γυναίκες όπως οι Cindy Crawford, Helena Christensen, Kate Moss, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, η υπέροχη Monica Belucci και λοιπές καλλονές που έχουμε δει στο παρελθόν.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η πληθωρική Candice Huffine

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το ημερολόγιο θα έχει η Candice Huffine. Μια γυναίκα με πολύ πλούσιες καμπύλες, η οποία έχει ύψος 1,80 μ. και ζυγίζει 90 κιλά. Η 29χρονη Γαλλίδα, που έχει φιλοξενηθεί στα εξώφυλλα της «Vogue» σε Αμερική, Ιταλία και Γαλλία, σπάζοντας τα ταμπού σχετικά με τα αψεγάδιαστα κορμιά που επιβάλλει η μόδα.  


Έντονος ερωτισμός από τη Γαλλίδα

Η Pirelli είναι έτοιμη να πρωτοπορήσει και πάλι. Να προβάλει το διαφορετικό, να εμπλουτίσει τις σελίδες του ημερολογίου με μεσογειακό ταμπεραμέντο και ερωτισμό.


Τα «κορμιά» δεν πρόκειται να λείψουν

Φυσικά, στην έκδοση του 2015 δεν θα λείπει η ελίτ της πασαρέλας. Δίπλα στην Huffine θα βρίσκονται οι Adriana Lima, Isabeli Fontana, Raquel Zimmermann, Natalia Vodianova και Sasha Luss.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης