Η Bugatti Veyron θεωρείται το ταχύτερο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής (αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι) καθώς μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες που ξεπερνούν τα 400 χλμ./ώρα. Επιβλητική με… διαστημική σχεδίαση είναι ένα από τα απίστευτα super cars που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Αρχικά, το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν να παραχθεί σε 300 μονάδες αλλά τελικά κατασκευάστηκε σε 450. Η ζήτηση ήταν καλή και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ήδη είχαν διατεθεί οι 400 μονάδες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα… αζήτητα ανοιχτές 40 Veyron Grand Sport αξίας 62.5 εκατομμυρίων ευρώ! Για να λυθεί το… πρόβλημα, οι άνθρωποι της Bugatti ετοιμάζουν να κάνουν παρουσιάσεις σε εκλεκτούς υποψήφιους πελάτες που θα περιλαμβάνει και οδήγηση του μοντέλου! Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούν πως θα πουληθούν και οι τελευταίες Veyron έτσι ώστε να ξεκινήσουν να ετοιμάζουν το επόμενο μοντέλο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό super car τροφοδοτείται από έναν W16 κινητήρα 8.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 1200 ίππους. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 408 χλμ./ώρα!!!

 

Δείτε την Bugatti Veyron…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης