Η επιστροφή της Porsche στο θρυλικό αγώνα του Le Mans μετά από 16 χρόνια ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος, οπότε και η γερμανική εταιρεία κέρδιζε «φορώντας» τα χρώματα της Martini. Γι’ αυτό λόγο έχουν ήδη κατασκευαστεί 80 μονάδες της 911 S Martini Racing Edition οι οποίες διατίθεται μόνο σε άσπρο ή μαύρο χρώμα και φέρουν τα λογότυπα της Martini. Ένα τέτοιο συλλεκτικό 911 βρίσκεται ήδη στην Κύπρο καθώς η εισαγωγική εταιρεία Α.Ι.Motokinisi Ltd που εδρεύει στην Λευκωσία προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις για να την αποκτήσει.  

Μία από τις 80 συλλεκτικές Porsche 911 Martini Racing Edition…

Οι αλλαγές
Εκτός από τα χρώματα της Martini οι αλλαγές περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένο spoiler μπροστά, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέο διαχύτη και μία ευμεγέθη πίσω αεροτομή. Οι αλλαγές συνεχίζονται στο εσωτερικό, όπου η Porsche έχει τοποθετήσει στα πλαϊνά σπόϊλερ panels από ανοξείδωτο ατσάλι, με το λογότυπο «911 Carrera S – Martini Racing Edition» να φωτίζεται. Λεπτομέρειες του ταμπλό είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ το εξοπλιστικό πακέτο Sport Chrono εμπλουτίζεται με τα σήματα «Martini Racing Edition» και ένα σπορ τιμόνι. Το ηχοσύστημα είναι της Bose, το infotainment σύστημα Porsche Communication Management (PCM) διαθέτει λειτουργία πλοήγησης, ενώ τα σπορ καθίσματα είναι επενδυμένα από μαύρο δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό της ιδιαίτερης αυτής Porsche 911 S υπάρχει ο γνωστός 6κύλινδρος επίπεδος κινητήρας των 3,8 λίτρων με τους 400 ίππους αλλά και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την ονομασία PDK. Η 911 S Martini Racing Edition είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το 0-100 χιλιόμετρα από στάση σε 4,1 δευτερόλεπτα, όταν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία Sport Plus

πηγή: sigmalive.com


Εντυπωσιακή η πίσω αεροτομή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στα χρώματα της Martini Racing…

 
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης