O διάσημος προπονητής, Jose Mourinho, είναι ο πρώτος παγκοσμίως που παρέλαβε τη νέα F-Type R Coupe, το εντυπωσιακό sport car της βρετανικής φίρμας με τους 550 ίππους.

Ο Πορτογάλος δεν πλήρωσε το πανάκριβο μοντέλο, αλλά το πήρε ως δώρο από την εταιρεία, καθώς είναι ο πρεσβευτής της μάρκας στην Αγγλία. Το παρέλαβε από δύο ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή του, στις εγκαταστάσεις της Jaguar στο Μπέρμινχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί με βάση τις επιθυμίες του Mourinho, έχοντας γκρι χρώμα, πανοραμική γυάλινη οροφή, ζάντες 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, δέρμα υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό, προηγμένο ηχοσύστημα της Meridian και πολλά ακόμα, με την πινακίδα να φέρει τα αρχικά του ονόματος του (JS14 HYG).

Η F-Type R Coupe, τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, απόδοσης 550 ίππων, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν του πληρώνουν και τη βενζίνη… Ο άνθρωπος έτσι και αλλιώς δεν λαμβάνει και πολλά χρήματα από την Τσέλσι, μόνο 10,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης