Εξωτερικά μοιάζει σαν ένα απλό Mercedes Sprinter. Αν ανοίξεις τις συρόμενες πόρτες όμως, μπαίνεις σε ένα «μαγικό» κόσμο που ικανοποιεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Brabus παρουσίασε στην έκθεση της Μόσχας το Business Lounge, ένα ειδικά τροποποιημένο Van με απίστευτα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας. Διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού και του συνοδηγού, φιλοξενώντας έως οκτώ άτομα.

Τα πίσω καθίσματα-πολυθρόνες έχουν δυνατότητα ανάκλησης για να ξεκουράζονται οι VIP πελάτες, είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, με λειτουργία μασάζ, υποστήριξη σποδνυλικής στήλης και σύστημα θέρμανσης-ψύξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι επενδύσεις είναι από δέρμα υψηλής ποιότητας, alcantara και ξύλο. Για την βέλτιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση, υπάρχουν διπλά κρύσταλλα και οκτώ ηλεκτρικές κουρτίνες. Το σύστημα κλιματισμού έχει εξελιχθεί ειδικά για το όχημα από την German OEM Eberspacher.

Το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, απαρτίζεται από μια οθόνη Full HD LCD 42 ιντσών, μια μικρότερη 10 ιντσών, ένα Playstation 4, σύνδεση internet με υποστήριξη LTE, συσκευή αναπαραγωγής Bluray, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και Dolby surround ηχοσύστημα 1.200 Watt.

Επίσης, υπάρχουν τρία ηλεκτρικά τραπεζάκια, ψυγείο, καφετιέρα, θύρες USB 3.0, ειδικός φωτισμός LED, φορητοί υπολογιστές και tablet.

Το Business Lounge θα είναι διαθέσιμο έπειτα από παραγγελία, με την τιμή να ανακοινώνεται από την Brabus μόνο στους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης