Έχει χαρακτηριστεί από τον σχεδιαστή του, Marek Reichmann, ως «εξαιρετική αυτοκινητιστική τέχνη». Θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες και απευθύνεται κυρίως σε πελάτες της μάρκας στη Μέση Ανατολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aston Martin επαναφέρει το όνομα Lagonda έπειτα από πολλά χρόνια, με το νέο μοντέλο να εντυπωσιάζει με την πληθωρικότητα, το design και τις πλούσιες καμπύλες του. Αυτό ωστόσο που κάνει τη διαφορά είναι το εσωτερικό.

Πρόκειται για σαλόνι-κόσμημα, που συνδυάζει τη βρετανική κομψότητα με τη ρετρό σχεδίαση και την πολυτέλεια. Οι περίτεχνες επενδύσεις από δέρμα υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένες στο χέρι, με τα φινιρίσματα από ανθρακόνημα και επεξεργασμένο πλαστικό (CFRP), να προσδίδουν μια σπορτίφ νότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το super saloon της Aston Martin εφοδιάζεται με ένα V12 κινητήρα 6.0 λίτρων, απόδοσης 600 ίππων περίπου, με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων και τις επιδόσεις να είναι αντίστοιχες των supercar.

Οι παραγγελίες για την Lagonda έχουν ξεκινήσει, με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για τις αρχές του 2015.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης