Πανέμορφο, σπορ και συνάμα κομψό, με τις μεταλλικές επενδύσεις, τα ανθρακονήματα και τη διχρωμία μαύρου και κόκκινου να συνδυάζονται αρμονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό της καινούργιας AMG GT αποκαλύφθηκε αυτές τις μέρες, αρκετά νωρίτερα από την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση του Παρισιού.

Η καμπίνα είναι εντυπωσιακή, με τις δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, το τριάκτινο τιμόνι με alcantara και το κόψιμο στο κάτω τμήμα, το ταμπλό με τη μεγάλη οθόνη αφής και τους κυκλικούς αεραγωγούς, να δίνουν μια εξαιρετική αίσθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διαφορά κάνει ωστόσο, η κονσόλα ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό. Μαύρο γυαλιστερό χρώμα στο πλάι, μεταλλικά διακοσμητικά και carbon, συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό. Στο κέντρο βρίσκεται ο επιλογέας του συστήματος COMAND, ακριβώς από πίσω ο μοχλός ταχυτήτων και δεξιά – αριστερά, το κουμπί ρύθμισης της ανάρτησης, του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης, της ακουστικής ρύθμισης της εξάτμισης, της εκκίνησης κινητήρα και του συστήματος start/stop.

Η οροφή είναι επενδυμένη με ύφασμα υψηλής ποιότητας και εκεί βρίσκονται τα μπουτόν για τα αλάρμ, τα θερμαινόμενα καθίσματα, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την ηλιοροφή.

Σημειώνουμε ότι, η AMG GT θα τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, απόδοσης μεταξύ 500-520 ίππων και θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στα τέλη του 2014 ή αρχές του 2015.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης