Μεγαλύτερες διαστάσεις, πιο δυναμικό σχήμα, ευρύχωρη καμπίνα και νέους κινητήρες της BMW, διαθέτει το καινούριο Auris, το οποίο αναμένεται στις αγορές στις αρχές του 2013. Η Toyota θα αποκαλύψει επίσημα το μοντέλο στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το νέο μικρομεσαίο ιαπωνικό μοντέλο όπως φαίνεται και από τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν, έχει πιο μοντέρνο σχήμα, μεγαλύτερα φώτα και προφυλακτήρα, με το εσωτερικό να έχει καλύτερη ποιότητα, να είναι πιο σύγχρονο αλλά και να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους. Το πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί κατά 50 χλστ. σε σχέση με το τωρινό, όπως και ο χώρος ανάμεσα στα εμπρός και τα πίσω καθίσματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήκος του φθάνει τα 4,27 μέτρα, το πλάτος το 1,76μ., ενώ το ύψος έχει μειωθεί από το 1,52μ. στο 1,46μ. Όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία, η νέα γενιά Auris θα τροφοδοτείται από τους καινούριους κινητήρες 1,6 και 2,0 λίτρων της BMW. Το αυτοκίνητο ωστόσο που φαίνεται στις φωτογραφίες, απευθύνεται στην αγορά της Ιαπωνίας, οπότε είναι πολύ πιθανό η έκδοση που θα βγει στην Ευρώπη να έχει κάποιες διαφορές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του νέου Auris

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης