Το Ape Calessino 200 είναι ένα… τρίκυκλο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Κλασικό όσο ελάχιστα οχήματα στον κόσμο, ξεκίνησε να κυκλοφορεί στους δρόμους το 1948 δίνοντας τη δυνατότητα στους τότε επιχειρηματίες να πραγματοποιούν μεταφορές  για τις μικρές επιχειρήσεις τους στην Ιταλία, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός και σύντομα το Ape έγινε σύμβολο του ιταλικού στυλ και του αυθορμητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα πιο trendy οχήματα το Ape Calessino 200…

Κινηματογραφικός… αστέρας
Το Ape θεωρείται ιδανικό για τη μεταφορά αγαθών σε περιορισμένους χώρους αλλά και εναλλακτική λύση μεταφοράς ατόμων η οποία μπορεί να προσαρμοσθεί στο προσωπικό γούστο του χρήστη. Να θυμίσουμε ότι στη δεκαετία του 1950, η διαχρονική γοητεία του Ape Calessino έγινε πιο ισχυρή με την εμφάνιση στη ταινία «La Dolce Vita» και συνδέθηκε όχι μόνο με τους αμερικανούς αστέρες του κινηματογράφου που περνούσαν τις διακοπές του στην Bel Paese και στις μεσογειακές παραλίες, αλλά και με την προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους paparazzi, που συχνά τους φωτογράφιζαν πάνω στο Ape Calessinο με το οποίο έκαναν τις βόλτες τους στο θέρετρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδανικό για μετακινήσεις σε περιοχές με στενά δρομάκια…


Με έντονη προσωπικότητα
Το Ape Calessino ξαναγεννήθηκε το 2000 ενώ μια ηλεκτροκίνητη έκδοση παρουσιάσθηκε το 2010. Πλέον το νέο Calessino είναι σχεδιασμένο να μεταφέρει άνετα δυο επιβάτες και τον οδηγό. Είναι ένα εντελώς πρωτότυπο όχημα, που ξεχωρίζει από το πλήθος με την έντονη  προσωπικότητα του και τον ξεχωριστό σχεδιασμό, το οποίο δίνει μια νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις.

Εφοδιάζεται από έναν τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 200 κ.ε., ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων. Από εκεί και πέρα διατίθεται σε τρία χρώματα (Western Red, Arctic White και Charming Blue) μέσω του δικτύου επαγγελματικών οχημάτων του ομίλου Piaggio.

Η τιμή του Ape Calessino 200 ξεκινά από τα 6.550 ευρώ.

 

Διατίθεται και με τέντα για τον… ήλιο

Η τέντα πέφτει και το όχημα γίνεται cabrio…

Από το 1948 κυκλοφορεί το ιταλικό όχημα…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης