Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδόσεις diesel των αυτοκινήτων έχουν τεράστια ζήτηση στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Περισσότεροι από το 70% των αγοραστών επιλέγει αυτοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα προκειμένου να μειώσει τα έξοδά του, τόσο όσον αφορά την κατανάλωση αλλά και όσο αφορά τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο πόλεμος των τιμών και σε αυτή την κατηγορία καλά κρατεί και πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και το Seat Τα τέλη κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο Seat Ibiza είναι 98,1 ευρώ Ibiza diesel. Το συγκεκριμένο μοντέλο εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1.598κ.εκ., αποδίδει 90 ίππους και 230Νm ροπής και έχει ως βασικό του… όπλο την χαμηλή κατανάλωση η οποία κυμαίνεται, σύμφωνα με το εργοστάσιο, στα 4.2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Να σημειώσουμε πως το εν λόγω μοντέλο προσφέρεται τόσο με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων όσο και με αυτόματο DSG 7 σχέσεων.

Στο.. ρεζουμέ, το Ibiza 1.6 ΤDΙ 90 ίππων προσφέρεται στην πλήρη εξοπλιστική έκδοση Style σε τιμή… πρόκληση που αγγίζει τα 13.156 (έκδοση SC) και με 13.524 στην πεντάθυρη .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Seat Ibiza πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης