Πριν από 9 μήνες είχε αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Δυστυχώς όμως, το υπέροχο muscle car καταστράφηκε, λόγω κακού χειρισμού ενός παρκαδόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος Antoine Adams, εργάζεται σε πετρελαϊκή εταιρεία στο Ντουμπάι και μια μέρα πήγε με τη γυναίκα του στο ξενοδοχείο Madinat Jumeirah. Έδωσε τo Ford Mustang στον παρκαδόρο, όμως αυτός μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το χτύπησε πάνω στον τοίχο. 

Το Mustang υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, καθώς καταστράφηκε όλο το εμπρός τμήμα, ο κινητήρας και οι εμπρός αναρτήσεις. Επιπλέον, οι αερόσακοι χρειάζονται αντικατάσταση και το εσωτερικό γέμισε με αίματα, αφού ο οδηγός τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός ιδιοκτήτης, δικαιολόγησε τον απρόσεκτο παρκαδόρο, λέγοντας πώς πρόκειται απλά για ένα λάθος και αυτή τη στιγμή σημασία έχει η υγεία του ανθρώπου και όχι αν φτιάχνεται το αυτοκίνητο.

Η αντίδρασή του, «σκλάβωσε» τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, με τον διευθυντή να τον διαβεβαιώνει πως θα αποκαταστήσουν όλες τις ζημιές στο Mustang και θα του δώσουν όποια Lamborghini ή Ferrari θέλει, για όσο χρόνο επιθυμεί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης