Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το κλείσιμο των τραπεζών έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά καθώς οι περισσότερες συναλλαγές γίνονται πλέον με μετρητά. Οι εισαγωγές αποτελούν ένα τεράστιο αγκάθι για την ομαλή λειτουργία διαφόρων κλάδων, μεταξύ αυτών και του αυτοκινήτου. Ήδη πολλά ανταλλακτικά και αυτοκίνητα βρίσκονται στα τελωνεία  καθώς δεν μπορούν να γίνουν συναλλαγές με αποτέλεσμα να υπάρχουν Κανένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Ford δεν θα έχει θέμα με ανταλλακτικάσε αυτό το κομμάτι διάφορα προβλήματα, κυρίως όσον αφορά τα ανταλλακτικά.

Οι περισσότερες εισαγωγικές εταιρίες διαθέτουν στοκ, αλλά αν συνεχιστεί η κατάσταση που βιώνουμε τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα προβλήματα. Παρά το άσχημο κλίμα που επικρατεί, η Ford δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ακόμα και με τις εισαγωγές. Μιλώντας στο zougla.gr, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινητων της μάρκας: «Εξαιτίας τους κλεισίματος των τραπεζών δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα ανταλλακτικά που εισάγουμε. Παρ’ όλα αυτά, η βοήθεια που έχουμε από το εξωτερικό είναι μεγάλη και οι παραγγελίες που έχουμε εκτελούνται κανονικά, άρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τους πελάτες. Εξετάζουμε διάφορα σενάρια και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που μας παρουσιάζεται».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους
Στη συνέχεια ο κ. Νοταράς αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τις άδειες υπαλλήλων που ηδη έχουν προκύψει σε πολλές εταιρίες στον κλάδο του αυτοκινήτου: «Είναι σαφές πως κάνουμε τα Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων εχουν μηδενιστεί…  αδύνατα – δυνατά για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε κανονικά. Όλοι οι εργαζόμενοι στην εισαγωγική εταιρεία βρίσκονται στη θέση τους και δεν έχουμε δώσει σε κανέναν αναγκαστική άδεια. Κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε  και τα καταστήματα που αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα».

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στις επόμενες ημέρες; «Υπάρχει ανησυχία για το τι αγορά θα έχουμε μπροστά μας. Αυτό που ζούμε είναι ένα πισωγύρισμα, κρίνοντας από τις πωλήσεις οι οποίες τις τελευταίες ημέρες είναι σχεδόν μηδενικές».

 
     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης