Άναυδος έμεινε ένας άνδρας στις ΗΠΑ, όταν τον κάλεσε ο συμβολαιογράφος και του ανακοίνωσε ότι ο θείος του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή τού άφησε κληρονομιά όλα τα οχήματά του.

Ο θείος ήταν ένας μοναχικός τύπος, ο οποίος είχε λατρεία με τα αυτοκίνητα. Όλα τα χρήματα που απέκτησε στη ζωή του τα διέθεσε για την αγορά οχημάτων. Λίγο πριν πεθάνει έκανε τη διαθήκη του, αφήνοντας στον αγαπημένο του ανιψιό την εκπληκτική συλλογή του.     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός, ωστόσο, είναι έντονα προβληματισμένος, καθώς δεν έχει την οικονομική άνεση να συντηρήσει όλα αυτά τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, τα 14 από τα συνολικά 16 που του άφησε φυλάσσονται σε κλειστό χώρο, ειδικά κατασκευασμένο, ώστε να μη σκονίζονται και να μη διαβρώνονται από την υγρασία.

Πρόκειται για πολύ μεγάλης αξίας αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των συλλεκτικών και σπάνιων. Επιπλέον, τα περισσότερα είναι σε άριστη κατάσταση και μπορούν να κινηθούν στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κληρονόμος δεν ξέρει τι να κάνει και ζήτησε τη συμβουλή ειδικού, ώστε να αποφασίσει ποια πρέπει να πουλήσει και σε τι τιμή. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης