Όταν κυκλοφόρησε στην αγορά, το Fiat Coupe έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Τόσο από πλευράς σχεδίασης όσο και επιδόσεων. Ένα τέτοιο κατάφερε να αποκτήσει ο αναγνώστης του zougla.gr Βασίλης Χ. και, όπως θα δείτε, τις εικόνες από το δικό του Coupe δημοσιεύουμε σήμερα στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας». Διαβάστε παρακάτω τι μας έγραψε:

«Καλησπέρα στην όμορφη παρέα της αυτοκίνησης. Σας στέλνω και εγώ φωτογραφικό υλικό από την όμορφη “Ιταλίδα” μου. Πρόκειται για ένα από τα τελευταία Fiat Coupe Plus, 20v, 5 cylinder, με εργοστασιακή βαφή, λευκή πέρλα. Αποτελούσε διακαή πόθο, ο οποίος τελικά πριν από μερικά χρόνια πραγματοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Τα περιοδικά της δεκαετίας 1990-2000 το είχαν χαρακτηρίσει μικρή Ferrari ή Ferrari των φτωχών και ως ένα από τα καλύτερα προσθιοκίνητα όλων των εποχών… Όντως, είναι σαν το παλιό καλό κρασί… Αφιερωμένο στους νοσταλγούς της παλιάς, διαχρονικής ιταλικής σχολής…».

 

To 5κύλινδρο Fiat Coupe έχει τελική τα 250 χλμ./ώρα και 0-100 σε 6,2 δευτερόλεπτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας turbo των 2.0 λίτρων αποδίδει 220 ίππους

Βουτηγμένο στο… χιόνι!

Απίστευτο χρώμα (εργοστασιακό…)

 

Για να δείτε τις προηγούμενες «φωτογραφίες της ημέρας» πατήστε ΕΔΩ

Αν έχετε και εσείς μια φωτογραφία με θέμα το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα (κατά προτίμηση δική σας) και θέλετε να δημοσιευτεί στο zougla.gr, μπορείτε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση automoto@zougla.gr με την ένδειξη «για τη φωτογραφία της ημέρας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης