Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Rally Raid είναι η δυσκολότερη μορφή αγώνων εκτός δρόμου με κορυφαίο παράδειγμα αυτό του θρυλικού Ντακάρ. Οι συγκεκριμένοι αγώνες βασίζονται όχι μόνο στην ταχύτητα αλλά και στην πλοήγηση Κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο για να τρέξουν στον ελληνικό αγώνα…σε άγνωστη διαδρομή και φυσικά στην αντοχή μηχανών και ανθρώπων, καθώς χρειάζεται να καλυφθούν χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός δρόμου μέχρι τον τερματισμό.
    
Στην Ελλάδα έχουμε το δικό μας… Ντακάρ και έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε, από χέρια Ελλήνων διοργανωτών, τον μεγαλύτερο αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους. Ο λόγος για το Hellas Rally Raid που έχει ιστορία 7 χρόνων και σε αυτό έχουν συμμετάσχει κορυφαία ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Matthias Walkner, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και το 2015 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής και 2ος στο Dakar 2017. O Sam Sunderland νικητής του Dakar 2017, o Gerard Farres 3oς στο Dakar και παγκόσμιος πρωταθλητής Baja.

Πάρτε μία γεύση από τον αγώνα του 2016…


Επίσημη συμμετοχή της KTM
Η φετινή χρονιά του δικού μας αγώνα αποτελεί επίσης ορόσημο στην ιστορία των Rally Raid αφού η Όποιος αντέχει… τρέχει!ΚΤΜ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά μετά το 2003 επίσημα με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Hellas Rally 2017 θα διεξαχθεί το διάστημα 22-28 Μαΐου και θα έχει έδρα την Ναύπακτο. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν πάνω από 2.000 χιλιόμετρα και θα διασχίσουν διαδρομές από την ορεινή Κορινθία έως την Ευρυτανία. Συνολικά θα τρέξουν 210 αθλητές από 21 χώρες.

Για να επισκεφτείτε την σελίδα του Hellas Rally Raid πατήστε ΕΔΩ


Για να επισκεφτείτε την σελίδα του Hellas Rally Raid στο Facebook πατήστε
ΕΔΩ

Ο αγώνας έχει πολύ... λάσπη!
Η προσπάθεια που κάνουν όλοι οι αθλητές είναι πολύ μεγάλη
Φουλ θέαμα έχει το Hellas Rally Raid...
Ελληνικό τοπίο...
Σε ένα μήνα στην Ελλάδα...
Ένας καταπονημένος αναβάτης δροσίζεται... Είπαμε, ο αγώνας είναι σκληρός!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης