Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της βαυαρικής φίρμας με τον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 4.950 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα G 310 R είναι η πρώτη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού της BMW εδώ και δεκαετίες. Διακρίνεται για την άνεση στην οδήγηση, την ευελιξία μέσα στην πόλη, την ταχύτητα στις μετακινήσεις και την οδηγική απόλαυση. Το μεγάλο προσόν του βαυαρικού δίτροχου είναι ότι απευθύνεται τόσο σε μικρόσωμους, όσο και σε μεγαλόσωμους αναβάτες.

Έχει χαμηλό βάρος, εξαιρετική λειτουργικότητα και πλούσιο τεχνολογικό πακέτο, προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 158 κιλά, με την εικόνα να θυμίζει τη μεγαλύτερη S 1000 R. Ανήκει στα compact sport naked δίτροχα, με τις έντονες γωνίες να αναδεικνύουν το σπορ προφίλ και να δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα μυώδες μηχανάκι, παρά τις συμπαγείς διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας των 313 κ.εκ. αποδίδει 34 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 28 Nm στις 7.500 σ.α.λ. Το κάρτερ είναι υγρό, ενώ το σύστημα ψύξης έχει αναπτυχθεί ώστε να δουλεύει ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες με μεγάλης διάστασης ψυγείο. Συνδυάζεται με εξάρι κιβώτιο, το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, το πιρούνι έχει διαδρομή 140 mm και το αμορτισέρ 131 mm.  

Η προσιτή BMW προσφέρεται σε τρία χρώματα (Cosmic Black, Pearl White metallic, Strato Blue metallic), φέρει ABS, ψηφιακή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με πληροφορίες για  ταχύμετρο, στροφόμετρο, επιλεγμένη σχέση κιβωτίου, οδόμετρα, θερμοκρασία κινητήρα, στάθμη βενζίνης, αυτονομία, μέση κατανάλωση, μέση ταχύτητα και ρολόι. 

Ανακαλύψτε εδώ την BMW G 310 R


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης