Τις πλέον ισχυρές, αξιόπιστες και άνετες μοτοσικλέτες Touring, οι οποίες διακρίνονται για την επιβλητική εμφάνιση, τον μαγευτικό ήχο και την αίσθηση ελευθερίας, διαθέτει στην γκάμα της η θρυλική αμερικανική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μοντέλα του 2017 φέρουν νέο το νέο κινητήρα Milwaukee-Eight, τον ένατο Big Twin στην ιστορία της φίρμας, καθώς και νέες αναρτήσεις. Το μηχανικό σύνολο είναι σχεδιασμένο από την αρχή, συνδυάζοντας την κλασική εμφάνιση, τον ήχο και την αίσθηση των κινητήρων Big Twin της Harley-Davidson, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά τις επιδόσεις.

Διατηρώντας τη γωνία 45 μοιρών των V-Twin κυλίνδρων, ο κινητήρας Milwaukee-Eight παράγει μέχρι και 11% περισσότερη ροπή από τα προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει τετραβάλβιδες κεφαλές κυλίνδρων που παρέχουν 50% περισσότερη χωρητικότητα εισαγωγής και εξαγωγής. Διαθέτει αντικραδασμικό σύστημα που αποσβένει το 75% των πρωτευόντων κραδασμών στο ρελαντί, διατηρεί την κλασική αίσθηση των Harley V-Twin, ενώ παράλληλα λειτουργεί ομαλά σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, παρέχει βελτιωμένη άνεση στον οδηγό και τον συνεπιβάτη, ενώ παρά την αύξηση της ισχύος εμφανίζει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Οι κινητήρες Milwaukee-Eight διατίθενται σε δύο κυβισμούς, με 1.745 κ.εκ. για στάνταρ μοτοσικλέτες και με 1.870 κ.εκ. για Custom Vehicle Operations (CVO).  

Τα νέα Touring μοντέλα φέρουν νέα εξαρτήματα στις αναρτήσεις για βελτιωμένη άνεση, έλεγχο και απόδοση. Η νέα τεχνολογία emulsion των πίσω αμορτισέρ παρέχει 15 έως 30% ευρύτερη ρύθμιση προφόρτισης από τα προηγούμενα στάνταρ αμορτισέρ Touring, με ένα μονό κουμπί υδραυλικής ρύθμισης της προφόρτισης. Μάλιστα, η εμπρός ανάρτηση διαθέτει τη νέα τεχνολογία SDBV της Showa, με κορυφαία χαρακτηριστικά απόσβεσης και μειωμένο βάρος.

Τέλος, η Harley-Davidson Screamin’ Eagle  Performance προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις προδιαγραφές ECE για μοντέλα Touring, στην οποία περιλαμβάνονται Street Cannon Slip-On τελικά εξατμίσεων, μεγάλες εισαγωγές αέρα, ανεμιστήρας, και φίλτρα αέρα υψηλής ροής.

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα της Harley-Davidson


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης