Την καινούργια full fairing μοτοσικλέτα της, ένα μοντέλο που διακρίνεται για τη σπορ αισθητική, την ευελιξία, την άνεση στον χειρισμό, την εξαιρετική θέση οδήγησης και την ευχρηστία, παρουσίασε η Suzuki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την GSX250R ABS, μια μηχανή που απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες, τόσο σε αυτούς που αναζητούν την πρώτη τους sport-street μοτοσικλέτα όσο και σε αυτούς που επιστρέφουν στον κόσµο των δυο τροχών.

Τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εν σειρά, τετράχρονο κινητήρα 248 κ.εκ., ο οποίος συνδυάζει την απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και συνάμα τη μέγιστη οικονομία καυσίμου, καλύπτοντας πλήρως τις προδιαγραφές Euro4. Το μοτέρ, διαθέτει επίσης, νέου τύπου βαλβίδες εισαγωγής που μεγιστοποιούν την ροή του αέρα στο θάλαμο καύσης. Όσο για την αυτονομία κίνησης, αγγίζει τα 480 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα GSX250R ABS εφοδιάζεται με ελαστικά IRC RX-01F D & RX-01R, ενώ στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται οι ενδείξεις LED (φλας, προβολείς, ένδειξη νεκράς, ένδειξη δυσλειτουργίας, ABS, RPM, θερμοκρασία ψυγείου και πίεσης λαδιού).

Επίσης, διαθέτει πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών, με:

Ταχύμετρο
Στροφόμετρο
Οδόμετρο
Δύο μερικούς χιλιομετρητές
Ένδειξη σχέσης ταχύτητας κιβωτίου
Ένδειξη μέσης κατανάλωσης & αυτονομίας καυσίμου
Μετρητή καυσίμου
Ένδειξη RPM ON-OFF
Λυχνία λαδιού
Ρολόι

Το μοντέλο προσφέρεται σε δυο χρωματισμούς (Μettalic Triton Blue και Pearl Nebular Black) και κοστίζει 4.895 ευρώ. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να την αποκτήσουν μέσω Suzuki Credit, με μηνιαία δόση €85,36, προκαταβολή 15%, ετήσιο ονοµαστικό επιτόκιο 7,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, διάρκειας 60 μηνών με προστασία δανείου.

Ανακαλύψτε εδώ τη νέα GSX250R ABS

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης