Η κορυφαία μοτοσικλέτα στην ιστορία της ιταλικής φίρμας, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στην έκθεση EICMA, του Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόλυτο Supersport, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, με ειδικούς και κοινό να μένουν άναυδοι με την αισθητική και τα χαρακτηριστικά του. Η 1299 Superleggera είναι η πρώτη μοτοσικλέτα παραγωγής που φέρει τροχούς, πλαίσιο, ψαλίδι και υποπλαίσιο από ανθρακονήματα και το προηγμένο υλικό carbon fiber monocoque.

Επίσης, διαθέτει τον ισχυρότερο δικύλινδρο κινητήρα, γνωστό και ως Superquadro. Το μοτέρ αποδίδει 215 ίππους στις 11.000 σ.α.λ., προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις. Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα συστήματα Traction Control, Launch Control και το σύστημα ελέγχου φρένου κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικών έξι αξόνων, το Ducati Slide Control (DSC) τριών σταδίων και το Ducati Wheelie Control EVO. Η τιμή της πανέμορφης 1299 Superleggera δεν έγινε γνωστή, ωστόσο, ανακοινώθηκε πως θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες, κάνοντας sold out από την πρώτη μέρα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης