Τρεις ημέρες οδήγησης σε μια εκπληκτική διαδρομή στην Ιταλία, με ορισμένες από τις καλύτερες μοτοσικλέτες του κόσμου. Η Ducati κάνει το όνειρο όλων των αναβατών πραγματικότητα μέσω του «Dream Tour 2017».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φημισμένη ιταλική φίρμα καλεί τους φίλους των δύο τροχών να λάβουν μέρος και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Περισσότερα από 600 χιλιόμετρα στη «γη των μηχανών», πάνω στη σέλα των Ducati Multistrada 1200 S, Multistrada 950, SuperSport, Monster 1200 και Monster 797.  

Το φετινό «Dream Tour» έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να προσφέρει στους αναβάτες μια ανεπανάληπτη, ασφαλής και διασκεδαστική all-road εμπειρία. Ο Beppe Gualini με την ομάδα του είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες και θα τους μυήσει στον ιταλικό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα, εκτός από οδήγηση περιλαμβάνει διαμονή στο Borgo Conde Resort, που στεγάζεται σε αμπελώνα, με τους οικοδεσπότες να υπόσχονται άψογη φιλοξενία, καλό φαγητό και κρασί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο event, πρέπει να διαθέτει άδεια οδήγησης αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η Ducati παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης, κράνους, γαντιών και στολής για όποιον επιθυμεί.

Το tour θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους (από 22 έως 24 Μαΐου, από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, από 21 έως 23 Ιουλίου και από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ducati.com/ducati_dream_tour/ducati_dream_tour.do#filter=.DucatiDreamTour

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης