To AGV X3000 Ago αναπαράγει με λεπτομέρεια το κράνος με το οποίο ο θρυλικός Giacomo Agostini κατέκτησε 15 Παγκόσμιους Τίτλους Ταχύτητας.

Η μόδα των μοτοσυκλετών modern classics δεν θα μπορούσε να μη συμπαρασύρει και αυτή των αξεσουάρ, αναβιώνοντας εικόνες και μνήμες από ένδοξες στιγμές του αγωνιστικού παρελθόντος. Στο Χ3000 σημασία έχουν οι παραμικρές λεπτομέρειες, όπως το ειδικά διαμορφωμένο σαγόνι του κράνους που επέτρεπε στον Agostini να ακουμπάει πάνω στο ρεζερβουάρ των αγωνιστικών του MV Agusta. Ή το παραδοσιακό βάψιμο του κράνους του θρυλικού αναβάτη, στα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας, που έγινε η έμπνευση για να δημιουργηθεί ακόμα και το ίδιο το σήμα της AGV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάσημη ιταλική φίρμα έχει ξεκινήσει από πέρυσι την παραγωγή ρετρό κρανών με το X3000. Τώρα προστίθεται και αυτό το περιορισμένης παραγωγής κράνος, που αποτίνει φόρο τιμής στον πιο πολυνίκη αναβάτη Grand Prix όλων των εποχών, τον φοβερό και τρομερό Giacomo Agostini. Ο αναβάτης που γεννήθηκε το 1942 και πέτυχε στην αγωνιστική του καριέρα να σημειώσει 122 νίκες σε αγώνες GP και να κατακτήσει 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οκτώ στα 500cc και επτά στην κατηγορία των 350cc. Το σημερινό Ago Replica μοιάζει πολύ με τα κράνη που φορούσε ο Ago τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, των λεπτομερειών, του σχήματος, της ζελατίνας και των γραφικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει διπλό κούμπωμα ζελατίνας, η εσωτερική επένδυση είναι από δέρμα και αναπνέον ύφασμα, που αντικαθίσταται και πλένεται. Θα διατεθούν μόνο 3.000 κράνη Ago Replica παγκοσμίως και θα συνοδεύονται από μια πολυτελή δερμάτινη τσάντα. Το Ago είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, ζυγίζει 1.290 γραμμάρια και θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη κελύφους. Η τιμή του θα είναι κοντά στα 700 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης