Το Off Road Team συνεχίζει δυναμικά τα Trail Rides με το 2ο της χρονιάς που θα γίνει την Πρωταπριλιά! Και όχι, δεν είναι ψέμα!

Επόμενος σταθμός, λοιπόν, τα Γεράνεια Όρη, σε μια περιοχή που κρύβει μια απίστευτη μαγεία. Με αφετηρία και τερματισμό την Ελευσίνα, θα εκδράμει στις Ακροπολικές διαδρομές των Γερανείων, σε ένα βουνό που πάντα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ομορφιά! Πίσσια, Πράθι, Μάζι και στα ψηλά με θέα τις Αλκυονίδες! Η διαδρομή δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες και ίσως μόνο η λάσπη να δώσει τροφή για θέαμα στους επίδοξους φωτογράφους. Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλλουν ανάλογα με την όρεξη του κάθε συμμετέχοντα, αφού θα μπορεί να αρκεστεί σε 70, 100 ή ακόμα και 150 χιλιόμετρα, όλα χαρτογραφημένα σε Road Book! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για αυτοκίνητα – buggies, αλλά και για όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οργάνωση σας περιμένει όλους στο 2ο Trail Ride της χρονιάς, εξοπλισμένους με φωτογραφική μηχανή. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας στυλό και χαρτί για να λύνετε τους πατροπαράδοτους γρίφους! Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, με μοτοσυκλέτα, «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4, το μόνο που απαιτείται είναι καλή διάθεση. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο www.offroadteam.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης