Αυτό ακριβώς πρέπει να σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της Aprilia και των αγωνιστικών της τμημάτων και ευτυχώς οι κορυφαίες εκδόσεις που ήδη διαθέτουν δεν τους αρκούν και η λύση ήταν να φέρουν ένα άγριο kit αναβάθμισης που τείνει στον εξωτικό κόσμο του MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω, το εν λόγω kit περιλαμβάνει νέες κυλινδροκεφαλές και ενισχυμένα έμβολα, τα οποία χορεύουν στους ρυθμούς της αγωνιστικής χαρτογράφησης που θα βρείτε φορτωμένη στην ECU. Κάτι αυτή η χαρτογράφηση, κάτι η πλήρως αγωνιστική εξάτμιση της Akrapovic, να πώς προκύπτουν οι 215 ίπποι από τον έτερο ιταλικό τετρακύλινδρο V (Panigale V4, έχεις αντίπαλο). Βέβαια, πίστα σημαίνει και «δίαιτα», όπου στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται σε ανθρακονημάτινα κομμάτια, τιμονόπλακα από καθαρό αλουμίνιο, μπαταρία λιθίου και μικροαλλαγές που κάνουν τη RSV4 Factory Works ελαφρύτερη από τις αδελφές της κατά 10 ολόκληρα κιλά. 

Τέλος, υπάρχει και ένα κερασάκι στην τούρτα της αγωνιστικής εικόνας, που δεν είναι άλλο από τα αεροδυναμικά βοηθήματα σχεδίασης έτσι όπως προστάζει η τάση στο MotoGP. Τα «φτεράκια» φυσικά, τα οποία όσο αμφισβητούμενα είναι στη χρηστική τους υπόσταση, άλλο τόσο ψαρωτικά είναι σε όρους αισθητικής όπως αυτή ορίζεται στις πίστες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης