Τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της Brixton και με το μοντέλο BX 125 να έχει αναδειχθεί σε best-seller στην κατηγορία μοτοσυκλετών 125cc σε Ελλάδα και Ευρώπη, η εταιρία παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα στα 250cc.

Το Glanville 250 X εμφανίστηκε ως πρωτότυπο στην περσινή έκθεση του Μιλάνου και είναι πλέον έτοιμο να μπει σε παραγωγή και στη δημοφιλή κατηγορία των μοτοσυκλετών scrambler. Το μοντέλο έχει πλήρως νέα σχεδίαση, με LED προβολέα, LED φλας ενσωματωμένα στο τιμόνι, LED πίσω φως και βάση για την πινακίδα τοποθετημένη στο πλάϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατασκευαστής δηλώνει πως το Glanville είναι μια τεχνολογικά state-of-the-art μοτοσυκλέτα, με μονοκύλινδρο injection κινητήρα 250cc κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, ανεστραμμένο πιρούνι, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και standard ABS. Όταν πρωτο-παρουσιάστηκε πολλοί ενθουσιάστηκαν με το μοντέρνο, τολμηρό σχεδιασμό του και ακόμα περισσότεροι εξέφρασαν την επιθυμία για μια μοτοσυκλέτα 250cc στο ίδιο κλασικό στυλ. Απαντώντας σε αυτό το αίτημα η Brixton παρουσιάζει και ένα δεύτερο μοντέλο, που συνδυάζει το νέο κινητήρα 250cc του Glanville με τη σχεδίαση του BX 125.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγένετο Saxby 250 λοιπόν, μια μοτοσυκλέτα προορισμένη για χρήση στο δρόμο και –σε σχέση με το Gianville- με περιφερειακά χαμηλότερων προδιαγραφών, ειδικά στην ανάρτηση. Πάντως, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, LED φώτα ημέρας/φλας και ψηφιακό ταχύμετρο, το Saxby είναι μια εξίσου μοντέρνα τεχνολογικά μοτοσυκλέτα. Περισσότερα χαρακτηριστικά για τα δύο 250αρια της Brixton δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, το μόνο που ξέρουμε αυτή τη στιγμή είναι πως θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης