του Νίκου Βιτσιλάκη

Φημολογίας τέλος με επίσημες δηλώσεις από τo γερμανικό γκρουπ, που κρατάει στην ιδιοκτησία του την Ducati και σταματά τις συζητήσεις με κάθε υποψήφιο αγοραστή. Οπότε Harley, Polaris, Royal Enfield, KTM και άλλοι επίδοξοι εραστές μένουν απλώς με την επιθυμία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια επίδειξη δύναμης ο Γερμανός κατασκευαστής ανακοινώνει τη μελλοντική παρουσίαση ενός ηλεκτρικού mega scooter, που θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με τη φίρμα του Borgo Panigale και θα φέρει το λογότυπο Ducati. Η εν λόγω ανακοίνωση αποκτά μεγάλη βαρύτητα, καθόσον έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Audi Rupter Stadler, κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου Audi A8 στην Ισπανία.

Ως γνωστόν, η γερμανική τεχνολογία σε ηλεκτροκινητήρες βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εξέλιξης και από τη στιγμή που το ρεύμα θα είναι αυτό που θα μας κινεί στο μέλλον, γιατί να μην κάνουν το βήμα από τώρα; Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί φανατικοί φίλοι της Ducati που θα γκρινιάξουν, εδώ υπήρξαν και υπάρχουν αρκετοί που δυσανασχετούν με τον επερχόμενο νέο τετρακύλινδρο κινητήρα της επίσης νέας και εξωπραγματικής Panigale V4. Aπό τη στιγμή όμως που το αντίπαλο δέος ονόματι BMW έχει κάνει το δικό του βήμα με το ηλεκτρικό C evolution, δεν νομίζουμε ότι θα ιδρώσει το αφτί της VW-Audi με τις διαμαρτυρίες των πιστών της Ducati. Oι εποχές αλλάζουν, οι πελάτες αλλάζουν, τίποτα δεν μένει ίδιο τελικά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι διάφορες ψηφιακές δημιουργίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και ουδεμία σχέση θα έχουν με την πραγματικότητα. Και δεν αφορούν μόνο σε ηλεκτροκίνητο μοντέλο, αφού εδώ και αρκετά χρόνια υπήρχε η φημολογία για έλευση Ducati mega scooter με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Πιθανώς να έχουμε περισσότερα να σας πούμε σε λίγες εβδομάδες, όταν θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Μιλάνου.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης