Αδρεναλίνη και τρέλα δεν πάνε στα βουνά αλλά στη θάλασσα. Έτσι, στο Surf Art Festival Vol.5 θα γίνουν αγώνες επίδειξης  μοτοσυκλέτας στην άμμο.

Στους πρώτους αγώνες στις αμμουδιές της Daytona, οι οποίοι πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα, νεαροί και μη ανέβαιναν στις μοτοσυκλέτες τους και έσκαβαν την άμμο. Η H-D Athena συνδυάζει την αδυναμία της για τις παραλίες με την αγάπη της για τις μοτοσυκλέτες και το πήρε απόφαση να αναβιώσει έναν αντίστοιχο αγώνα στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου και στο εκεί γήπεδο Beach Volley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας περιμένει λοιπόν με τη δική σας -και ανεξαρτήτου μάρκας μοτοσυκλέτα σας- σε μια μέρα αφιερωμένη στη διασκέδαση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να εγγραφείτε στο Gent’s Sand Race χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα εδώ 

Και όλοι όσοι δεν καταφέρετε να κερδίσετε μια θέση στην εκκίνηση στην άμμο, είστε καλεσμένοι να παρακολουθήσετε τους αγώνες την Κυριακή 17/6 από τις 17:00 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης