Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χωρά αμφιβολία πως το όνομα Harley Davidson είναι συνυφασμένο με την περιπέτεια, τα ταξίδια και τον ξεχωριστό τρόπο ζωής. Το αντιλαμβάνεται κάποιος απλώς κοιτάζοντας μία μοτοσικλέτα της αμερικανικής φίρμας – θρύλου που έχει ένα από τα πιο φανατικά (ίσως και το πιο φανατικό) κοινά στον κόσμο.

Η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει πολλά μοντέλα, το καθένα ξεχωριστό στο είδος του. Ένα όμως ξεχωρίζει πολύ και δεν είναι άλλο από το τρίκυκλο Tri-Glide Ultra. Καλά διαβάσατε. Πρόκειται για μία τρίκυκλη Harley Davidson που ήδη κυκλοφορεί ανάμεσά μας, καθώς μόλις την περασμένη Τρίτη την παρέλαβε ο νέος τυχερός ιδιοκτήτης από την αντιπροσωπεία της μάρκας στη Θεσσαλονίκη.

O Γιώργος (αριστερά) και ο Νίκος Γκουβούσης μαζί με τη νέα τους Harley...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτοι τυχεροί ιδιοκτήτες!
Επίσημα είναι το πρώτο μηχανάκι MY2017 (Model Year) και τυχερός ή μάλλον… τυχεροί ιδιοκτήτες,
Ο κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται η Tri-Glide Ultra έχει χωρητικότητα 1.746 κ.εκ.ο πατέρας και ο γιος Γκουβούσης. Οικογενειακώς… έχουν στο γκαράζ τους άλλες τέσσερις Harley Davodson, οπότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει και την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τη μάρκα.

Εκτός όμως από το νέο τους εκκεντρικό απόκτημα, έχουν και μία από τις πλέον συλλεκτικές Harley Davidson και συγκεκριμένα μία CVO Ultra Black Edition που έχει παραχθεί σε μόλις 999 μονάδες! Βέβαια, η αγάπη για τις αμερικανικές μοτοσικλέτες δεν σταματά μόνο στις Harley, καθώς το γκαράζ φιλοξενεί ακόμα και μοτοσικλέτα Indian (παλαιότερη εταιρεία από τη Harley)…

Σιγά μην... ξέφευγε τέτοια μοτοσικλέτα από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Παραλίγο και θα τη γυρνούσε ο ίδιος στην Αθήνα!

Τρόπος ζωής
«H Harley για μένα είναι ιδέα, τρόπος ζωής και ταυτόχρονα συναίσθημα ελευθερίας» δήλωσε στο Η επιθυμία που έγινε πραγματικότητα…zougla.gr ο Γιώργος Γκουβούσης και συνέχισε: «Δεν μπορώ να οδηγήσω κανένα άλλο δίκυκλο πέρα από αμερικανική μοτοσικλέτα.

»Όπως λέει ένα παλιό ρητό της μάρκας, μπορείς να αγοράσεις τα πάντα αλλά όχι την ιστορία αυτής της μοτοσικλέτας. Η απόκτηση της Tri-Glide Ultra ήταν μία επιθυμία που είχαμε με τον πατέρα μου εδώ και δύο χρόνια. Τελικά πριν από λίγες ημέρες η επιθυμία έγινε πραγματικότητα».

Ήδη το πρώτο ταξίδι έγινε, καθώς η μοτοσικλέτα ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα! Ευχόμαστε και άλλα πολλά και φυσικά ασφαλή χιλιόμετρα…
 

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Harley Davidson πατήστε
ΕΔΩ

Η Harley Davidson Tri-Glide Ultra MY2017 μόλις έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη και στο κουτί της...

Η παραλαβή έγινε από την Harley Davidson Θεσσαλονίκης...

Έργο τέχνης... Και μόνο που τη βλέπεις χορταίνεις!
Ένα όνομα. Μία τεράστια ιστορία...

Ελαστικό που θυμίζει αυτοκίνητο παρά μοτοσικλέτα...
Ακόμα στο... κουτί της!

Στάση για ξεκούραση στην εθνική οδό...
Ο Νίκος Γκουβούσης...
Το 107 μεταφράζεται σε μηχανικές ίντσες ή αλλιώς 1.746 κ.εκ.
Εμπρός όψη by Harley Davidson...
H χαρά δεν περιγράφεται...
Τέτοια... οπίσθια σε προκαλούν!
Ακόμα και ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει εμφανιστεί και μάλιστα αρκετές φορές με Harley Davidson Tri-Glide. Από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης