Μια ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας ξεκινά ένα ταξίδι ζωής από το Όσλο μέχρι το Nord Capp, το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, στα πλαίσια της πρώτης αποστολής Adventure Roads της Honda. Η ομάδα αναβατών θα ακολουθήσει μια συναρπαστική διαδρομή, διασχίζοντας τις παράκτιες περιοχές της Βόρειας Θάλασσας στη Νορβηγία. Το ταξίδι θα γίνει με CRF 1000L Africa Twin, την ονομαστή μοτοσυκλέτα περιπέτειας μεγάλου κυβισμού της Honda, που αναγεννήθηκε το 2016 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Ανάμεσα στους συνολικά 40 συμμετέχοντες στο Honda Adventure Roads 2017, προσκεκλημένος της αντιπροσωπείας της Honda στην Ελλάδα είναι και ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, λάτρης της μοτοσυκλέτας και δηλωμένος Honda lover.

O εν λόγω ηθοποιός, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Όσλο δήλωσε τα εξής: -«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτό το μεγάλο ταξίδι και που θα είμαι ο μοναδικός Έλληνας αναβάτης. Είχα τη δυνατότητα να συνυπάρξω με την Africa Twin που μου παραχώρησε η Ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να εξοικειωθώ μαζί της. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ εύκολη και φιλική μοτοσυκλέτα για τον αναβάτη, η οποία σε κινεί με την ίδια ευκολία τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο ή σε κάποιο επαρχιακό χωματόδρομο. Είμαι λάτρης της περιπέτειας καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά και σε διάφορα σημεία του κόσμου, οπότε περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη δοκιμασία του Honda Adventure Roads 2017. Για την καλύτερη προετοιμασία μου πραγματοποίησα αρκετές εκδρομές με την Africa Twin το τελευταίο διάστημα και παρακολούθησα το 1ο επίπεδο του California Superbike School στα Μέγαρα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με Africa Twin στο Nord Capp!

Είναι πολλά τα χιλιόμετρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι των 3.500 χιλιομέτρων πραγματοποιείται το διάστημα 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου και μαζί με τους αναβάτες ταξιδεύουν και δύο ξεχωριστοί προσκεκλημένοι της HRC (Ηοnda Racing Corporation), ο Πορτογάλος Paulo Goncalves (Παγκόσμιος Πρωταθλητής  Cross-Country Rally το 2013, 2ος στο Rally Dakar του 2015) και ο Αργεντινός Kevin Benavides. Το πρώτο ταξίδι του Adventure Roads θα είναι το πρότυπο για επόμενες περιπέτειες με Honda τους επόμενους μήνες αλλά και στα χρόνια που έρχονται. 

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη της αποστολής μπορείτε να βρείτε στο 
http://www.honda.co.uk/motorcycles/ride-with-us/adventure-roads/start-the-adventure.html  

καθώς και σε live αναρτήσεις στη σελίδα www.facebook.com/hondamoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης