Οι τέσσερις τυχεροί αναβάτες του Honda Roadtrips 2017 θα έχουν στα χέρια τους για 10 ημέρες, όσο διάστημα διαρκέσει το ταξίδι στη Νότια Ιταλία δηλαδή, τα «κλειδιά» της σελίδας της Honda moto στο Facebook και θα προσφέρουν στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου τις καθημερινές εμπειρίες τους. Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, οι αναβάτες του www.hondaroadtrips.gr στο τιμόνι των ειδικά διαμορφωμένων Honda X-ADV, ξεκίνησαν από την Ελλάδα με προορισμό τη μαγευτική Νότια Ιταλία για ένα βιωματικό ταξίδι περιπέτειας.Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νότια Ιταλία

Μέσα από τα μάτια των τεσσάρων αναβατών, οι χιλιάδες fans του Facebook θα παρακολουθούν το ταξίδι τους και θα ζουν μαζί τους την εμπειρία των 3.200 χιλιόμετρων που θα διανύσουν συνολικά, περνώντας από 20 διαφορετικές πόλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη στιγμή για το ταξίδι αναμένεται να αποτελέσει η οδήγηση στη μοναδική off-road και ιδιαιτέρως απαιτητική διαδρομή στο μεγαλύτερο και υψηλότερο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη, την Αίτνα, που θα συγκινήσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλο το προηγούμενο διάστημα, πάνω από 11.500 αναβάτες δήλωσαν συμμετοχή στο Honda Roadtrips 2017, ενώ η τελική επιλογή των τυχερών έγινε μετά από ένα διήμερο Honda Adventure Camp στην πίστα του Άγιου Κοσμά. Εκεί, οι υποψήφιοι κρίθηκαν σε μια σειρά δοκιμασιών, τόσο από την κριτική επιτροπή του Honda Roadtrips όσο και από τους fans της Honda στο Facebook μέσω ψηφοφορίας. Και εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε το ταξίδι εδώ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης