Ο 10χρονος Έλληνας από την Κω, Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης, γνωστός και ως FOURQUEZ28, κατάφερε να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο βάθρο σχεδόν σε κάθε αγώνα στον οποίο συμμετείχε σε δύο διαφορετικά ιταλικά πρωταθλήματα.

Ο FOURQUEZ28 κατέκτησε τη 2η θέση στο CIV JUNIOR και την 5η στο CNV MOTOASI ανάμεσα σε 24 οδηγούς. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας στην πίστα VALLELUNGA της Ιταλίας, όπου ο νεαρός ανέβηκε εκ νέου στο πόντιουμ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου απέσπασε την 3η θέση, η ομάδα OHVALE JOSE PINO ACADEMY τον προσκάλεσε στη Μάλαγα προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνή αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 4 Νοεμβρίου στην ισπανική πόλη.

Στο τέλος του πρωταθλήματος ο μικρός Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε πάντα κοντά μου καθώς και όλους τους χορηγούς μου που πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν ώστε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης