Τα πασίγνωστα scooter της ιταλικής φίρμας Innocenti με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας, που ήκμασαν τις δεκαετίες του ’60-’70-’80, αναγεννιούνται διατηρώντας τον ρετρό αέρα μιας εμβληματικής μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική μυθολογία κάνει λόγο για ένα ξωτικό του ποταμού Lambro, το οποίο ονομάζεται… Lambretta. Η ιστορία ενέπνευσε τον Ferdinando Innocenti να δώσει το ίδιο όνομα στη φίρμα που ίδρυσε το 1922, φίρμα που θα εξελισσόταν αργότερα σε θρύλο της ιστορίας των scooter, χρησιμοποιώντας τον ίδιο σχεδιαστή της Vespa, τον αεροναυπηγό Corradino D’Ascanio.

Το νέο μοντέλο της Lambretta για το 2018 είναι το V Special, διά χειρός Kiska, του ίδιου δηλαδή ανθρώπου που σχεδιάζει και τα μοντέλα των KTM, Husqvarna και CFMoto. Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, πάνω στο οποίο έχουν συγκολληθεί στραντζαριστά πάνελ, με ρετρό στυλ μεν αλλά και με σύγχρονα περιφερειακά δε. Η έδρα της Lambretta βρίσκεται στην Αυστρία και η κατασκευή αποτελεί κοινοπραξία της Innocenti SA και του αυστριακού KSR Group. Η αρχική παραγωγή θα περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις, τα V50, V125 και V200 Special, με πίσω φώτα LED, δισκόφρενα και στους δύο τροχούς (το V50 έχει ταμπούρο πίσω) και ψηφιακή οθόνη LCD σε συνδυασμό με αναλογικό ταχύμετρο κλασικής σχεδίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα αναλαμβάνει η εταιρεία Motostuff, γνωστή από μια σημαντική πορεία στον τομέα των ATV με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Polaris και Artic Cat σε όλη την Ελλάδα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κερατέα, απ’ όπου θα γίνεται αρχικά η διανομή, σε δίκτυο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο τηλ. 22990-69930 και στο Email info@motostuff.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης