Μια εκδήλωση με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα και έμφαση στην ανάδειξη της μοτοσυκλέτας σαν τρόπο ζωής, που θα γίνει στην καρδιά της Αθήνας 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου. Αυτές είναι οι Hμέρες Μοτοσυκλέτας, ένα ξεχωριστό event για τους δύο τροχούς σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην αρχή της Ερμού.

​Mια εκδήλωση που έλειπε από τα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η όλη αισθητική του χώρου είναι πανομοιότυπη με αντίστοιχους σημαντικών παρεμφερών εκδηλώσεων σε ευρωπαικές χώρες, όπως για παράδειγμα το φημισμένο Bike Shed του Λονδίνου. Πρωταγωνιστές θα είναι οι μοτοσυκλέτες και το concept θα το συμπληρώνουν η συμμετοχή κλασικών και custom μοντέλων, καθώς και η δημιουργία bar με καθιστικό στο κέντρο του χώρου, οι ποικίλης μορφής μουσικές, τα συγκροτήματα live αλλά και πολλά show με happenings, που θα δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να περάσει καλά μαζί με τους φίλους του. Γιατί απλά, η μοτοσυκλέτα είναι έκφραση τρόπου ζωής, ελευθερίας και παντοτινής εσωτερικής νεότητας. Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία Demand SA, εδώ και χρόνια εξειδικευμένη πάνω σε κάθε μορφής μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις (Scooter Moto Festival, SMF Motoshow).

Με κόστος εισόδου για τους επισκέπτες στα 3 ευρώ και με τα παιδιά δωρεάν, δεν νομίζουμε ότι θα υπάρχει δικαιολογία για να μην είμαστε όλοι εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης