Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο να κερδίζει δώρα από εταιρίες που τα προσφέρουν, ειδικά σε μηνιαία βάση!

Από τις αρχές της χρονιάς που πέρασε, η αλυσίδα καταστημάτων τεχνικού ελέγχου Mr Kteo έκανε μηνιαίες κληρώσεις προσφέροντας ένα scooter 125cc κάθε μήνα και για όλους τους μήνες του 2017. ​Ο Αη Βασίλης είναι για όλη τη χρονιά!Στα όσα χρόνια ασχολούμαστε με τη μηχανοκίνητη δημοσιογραφία, είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τέτοια προσφορά και ευελπιστούμε το 2018 να βρεθούν περισσότεροι μιμητές αυτής της ενέργειας. Για τον Mr Kteo όμως, η κλήρωση scooter δεν ήταν η μόνη, καθόσον με πλήρη μοτοσυκλετιστική συνείδηση προχώρησε και στην αντίστοιχη ενός κράνους υψηλής αξίας, το οποίο κέρδισε ο κ. Γιώργος Γούλας από τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, μας διαβεβαίωσε ότι και για το 2018 θα συνεχίσει τις παροχές δώρων σε όσους απλά περνούν τεχνικό έλεγχο σε κάποιο από τα συνολικά έξη καταστήματα Mr Kteo σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr και, που ξέρετε, μπορεί να είσαστε εσείς ένας από τους επόμενους κερδισμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης