H KTM SEE σας προσκαλεί να ζήσετε μια αληθινή Ready To Race εμπειρία, οδηγώντας τα χωμάτινα μοντέλα Enduro και Motocross του 2018 στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή εκτός ασφάλτου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, στο βουνό της Πεντέλης και συνεχίζοντας προς τα βόρεια, τα Off-Road Days θα περάσουν από Τρίκαλα, Γιαννιτσά, Ξάνθη και Ρόδο. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της απαιτητικής χωμάτινης οδήγησης. Η αντιπροσωπεία και οι συνεργάτες της θα χαρούν να σας υποδεχτούν στις πίστες και στις ειδικές διαδρομές, που θα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Με τη διαθέσιμη γκάμα μοντέλων για δοκιμή να περιλαμβάνει -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- τα ολοκαίνουργια δίχρονα EXC με το σύστημα ψεκασμού TPI, τα κορυφαία τετράχρονα 250 EXC-F Six Days και 350 EXC-F, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Motocross 250 SX-F Factory Edition και το δαιμόνιο 125 SX, είναι σίγουρο πως όλοι θα απολαύσουν μια πραγματική Ready to Race εμπειρία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε εκδηλώσεις, που θα γίνουν κατά σειρά ως εξής: – Σάββατο 28/10 στην Πεντέλη, Σάββατο 4 & Κυριακή 5/11 στα Τρίκαλα, Σάββατο 11 & Κυριακή 12/11 στα Γιαννιτσά, Σάββατο 18 & Κυριακή 19/11 στην Ξάνθη και, τέλος, Σάββατο 25 & Κυριακή 26/11 στη Ρόδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μοτοσυκλέτες που θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή είναι οι 250 EXC TPI, 300 EXC TPI (αυτή μόνο στην Πεντέλη), 250 EXC-F Six Days, 350 EXC-F, 125 SX και 250 SX-F Factory Edition. Οι αναβάτες πρέπει να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κ.λπ.), να είναι άνω των 15 ετών (μέχρι 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα και να υπογράψουν τη σχετική δήλωση παραλαβής και αποποίησης. Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν δική τους μοτοσυκλέτα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και για να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης