Αυτό το μοντέλο αντιπροσωπεύει τη νεότερη ερμηνεία μίας από τις πλέον κλασικές ιταλικές μοτοσυκλέτες. Από το 1967 έχει γίνει μια σαγηνευτική πρέσβειρα των αξιών και της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζουν τον Οίκο του Αετού.

Σήμερα, στην τρίτη έκδοση της νεότερης γενιάς της, η V7III είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα και ένα σύμβολο ιταλικής προέλευσης που συγκεντρώνει την εκτίμηση ενός ευρέος και ετερογενούς κοινού. Αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Μιλάνου πέρυσι τον Νοέμβριο και σας την είχαμε παρουσιάσει εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδανική για αστική χρήση, διαθέτει εκτεταμένες δυνατότητες προσωποποίησης με μια εξαιρετική συλλογή αξεσουάρ και ειδικών εξαρτημάτων του εργοστασίου. Η V7III Carbon είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας, στην τιμή των 9.940€. Συνεχίζοντας την παράδοση, είναι το μοναδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της οικογένειας V7III. Η σειρά αρίθμησης κάθε μοτοσυκλέτας αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι: μόλις 1.921 διαθέσιμα αντίτυπα, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Moto Guzzi. Και το ευχάριστο είναι πως συνοδεύεται και αυτή από δωρεάν διετή επέκταση εργοστασιακής εγγύησης και δωρεάν τέσσερα χρόνια οδική βοήθεια, όπως επίσης και από ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προκαταβολή από 0% και εξόφληση έως 72 μήνες. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης