Το εγχείρημα ονομάζεται Django Adventure 2017 και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το 2016 η Peugeot Scooters τόλμησε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας, που ξεκίνησε με δύο scooter Django 125 από το Παρίσι και κατέληξε στη… Σαϊγκόν, μετά από 12.000 χιλιόμετρα και διασχίζοντας 14 διαφορετικές χώρες! Και μάλιστα, με μηδενικές μηχανικές βλάβες.

Έτσι, το Django Adventure γίνεται πλέον θεσμός, καθώς η Peugeot Scooters ετοιμάζει μια σειρά από road-trips στους πιο όμορφους δρόμους του κόσμου. Για το 2017, το Django Adventure είναι γυναικεία υπόθεση, ναι καλά διαβάσατε, δύο γυναίκες θα σηκώσουν τη σημαία της περιπέτειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lisa Aleksenko κα Clemence Couten ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι...

Νέο.. ταξίδι
Η Lisa Aleksenko και η Clemence Couten, σκηνοθέτιδες και οι δύο, έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους, Στο ταξίδι οι δυο γυναίκες θα καλύψουν 3.000 χιλιόμετραέχοντας πραγματοποιήσει έναν 8μηνο γύρο του κόσμου και έχοντας διασχίσει την έρημο του Μαρόκου στα πλαίσια ενός 4Χ4 Trophy.

Στο νέο τους ταξίδι, που ξεκίνησε στις 11 Μαΐου από το Παρίσι, οι δύο φίλες θα διασχίσουν τη Γαλλία, την Ισπανία και το Μαρόκο, καλύπτοντας 3.000 χλμ., για να φτάσουν στις 26 Ιουνίου στην Καζαμπλάνκα. Σύμμαχοί τους σε αυτή την όμορφη περιπέτεια θα είναι δύο Django Evasion 125.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσείς, μπορείτε να ακολουθήσετε τις νέες περιπέτειες του Django στο σχετικό blog (για να το επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ) όπου οι δύο φίλες θα μοιράζονται την εμπειρία τους με εικόνες και εντυπώσεις.

 

Ετοιμο για ταξίδι!

Τα κράνη των δύο αναβατών
Το ταξίδι ξεκινά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης