Στα χέρια του Chris Fillmore φυσικά, ο οποίος είδε στα ίσα την πρόκληση της μεσαίας κατηγορίας, τερματίζοντας στην κορυφή αυτής.

Γράφοντας χρόνο στα 10:04:038, ο Fillmore όχι μόνο βγήκε νικητής στην κατηγορία του, αλλά και 3ος στη γενική κατάταξη. Βέβαια παλιά του τέχνη κόσκινο, μιας και ο εν λόγω αναβάτης εφέτος μπορεί να έκανε το ρεκόρ της μεσαίας κατηγορίας, είχε ωστόσο από πέρυσι και της μεγάλης, πάνω σε ένα KTM 1290 Super Duke R. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε θέσει κάποιους στόχους πριν έρθουμε εδώ, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στη μεσαία κατηγορία, να σπάσουμε το αντίστοιχο ρεκόρ και πραγματικά ήθελα και το βάθρο της γενικής. Πλησίασα πιο κοντά στην κορυφή της γενικής κατάταξης από όσο θα μπορoύσα να προσδoκώ πάνω σε μια μοτοσυκλέτα της μεσαίας κατηγορίας και είμαι χαρούμενος με το πώς εξελίχθηκαν όλα, ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο» είπε ο αναβάτης του «μεσαίου» Δούκα, που ξεχώρισε στην ανάβαση ανάμεσα στα σύννεφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ ο Chris Fillmore απείχε κατά λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα από την κορυφή στην εφετινή -96η- ανάβαση του θεσμού, ο έτερος αναβάτης της KTM στη μεγάλη κατηγορία, Rennie Scaysbrook, έκανε επίσης μια καλή εμφάνιση. Για την ακρίβεια, πάνω σε ένα KTM 1290 Super Duke R, ανέβηκε στη 2η θέση της γενικής με χρόνο 9:59:794.

Βέβαια, ό,τι και να γράψουμε είναι λίγο μπροστά στη δύναμη της εικόνας. Πόσω μάλλον της κινούμενης εικόνας, σαν το γυροσκοπικό 360 μοιρών βίντεο που ακολουθεί, με τον Chris να φτάνει το 790 Duke στα όριά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης