O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος συμμετείχε στην πρώτη αποστολή Adventure Road που διοργάνωσε η Honda Europe. Μια συναρπαστική διαδρομή μήκους 3.570 χιλιομέτρων, από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, οδηγώντας μια Honda CRF1000L Africa Twin που του παραχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία.

Το Nordkapp σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των φίλων της μοτοσυκλέτας, προσελκύοντας χιλιάδες αναβάτες ετησίως, από κάθε γωνιά της γης. Στην πρώτη αποστολή Adventure Roads της Honda συμμετείχε μια ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας, ανάμεσά τους bloggers, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.
​Τελικά, με μια Africa Twin φτάνεις παντού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστρέφοντας από το Όσλο, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μας μετέφερε μερικές από τις εμπειρίες του: «Το άψογα οργανωμένο ταξίδι, που ετοίμασε η Honda για σαράντα Africa Twin με ετερόκλητους αναβάτες, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Η επαφή μου με την Africa Twin ήταν μοναδική, καθώς πιστεύω ότι είναι από τις πλέον ασφαλείς και φιλικές μοτοσυκλέτες, με εξαιρετική προστασία από τον αέρα, πολύ γκάζι -για τα δικά μου δεδομένα- και πολύ ξεκούραστη ακόμα και μετά από πολλές ώρες οδήγησης. Απ’ όλο το ταξίδι είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα πράγμα, ωστόσο μένει μια χαρακτηριστική γεύση, μια απόχρωση. Είναι αυτό το πράσινο τοπίο, οι άπειρες λίμνες που περνάς και βλέπεις τον ορίζοντα διπλό, να συνεχίζει προς τα κάτω σε ένα τέλειο αντίγραφο. Κι έπειτα είναι και η στιγμή που φτάνεις στο Nordkapp, αυτή η αίσθηση της ολοκλήρωσης. Έχεις προσδώσει στο σημείο σχεδόν μεταφυσικές ιδιότητες όλες αυτές τις μέρες, όσο ταξιδεύεις παράλληλα με τον Βόρειο Ατλαντικό για να το προσεγγίσεις. Εκείνη τη στιγμή, όλα τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει μετουσιώνονται σε ένα χειροπιαστό πράγμα, αγγίζεις το μνημείο στην άκρη και νιώθεις το δρόμο που έκανες για να φτάσεις εκεί. Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές».

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε το πρώτο ταξίδι του Adventure Roads να είναι το πρότυπο για παρόμοιες περιπέτειες τους επόμενους μήνες αλλά και στα χρόνια που έρχονται.

Λεπτομέρειες για την 1η αποστολή μπορείτε να βρείτε στο λινκ . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης