Η αγωνιστική ομάδα του παλιού μας πρωταθλητή Σάκη Σκούρτα πάει από το καλό στο καλύτερο, αποκτώντας εμπειρίες και σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην ταχύτητα.

Στον 4ο αγώνα του Π.Π. Ταχύτητας, μαζί με τους Θωμά Σκούρτα -που τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία SS300 και δεύτερος στην κατηγορία Νέων- και τον Γιώργο Μπαξίσογλου -που κατέκτησε την τρίτη θέση του βάθρου και στις δύο- συμμετείχε και ο Βασίλης Κορωνάκης, ένας από τους πιο γρήγορους αναβάτες στην ηλικία του και μία από τις «χρυσές» ελπίδες του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατατακτήριες δοκιμές βρήκαν όλους τους αναβάτες της KTM Skourtas Racing Center στις πρώτες θέσεις του grid. Στην SS300, Κορωνάκης και Σκούρτας έκαναν το 1-2, ενώ σε αυτή των Νέων Σκούρτας και Μπαξίσογλου εκκίνησαν από τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στους αγώνες της Κυριακής, στην κατηγορία Νέων Σκούρτας και Μπαξίσογλου έχοντας πολύ καλό ρυθμό και βελτιώνοντας τους χρόνους τους έφεραν τα δύο KTM RC390 στη δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην SS300 ο Βασίλης Κορωνάκης προηγούνταν σε όλο τον αγώνα, όμως λίγο πριν το πέσιμο της καρό σημαίας ο Κερκυραίος αναβάτης, που φέτος συμμετέχει σε όλους τους αγώνες του ενιαίου ADAC JR Cup, άφησε τους συναθλητές του να τον προσπεράσουν για να μην επηρεαστεί η βαθμολογία της κατηγορίας. Ο Θωμάς Σκούρτας ήταν ο νικητής του αγώνα, ενώ ο Γιώργος Μπαξίσογλου συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Στη βαθμολογία των Νέων ο Σκούρτας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 29 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και ενώ απομένουν δύο αγώνες.

Ο Γιώργος Μπαξίσογλου είναι τέταρτος και ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς. Στην SS300 ο Παναγιώτης Κόκκινος, αν και δεν συμμετείχε στον αγώνα των Μεγάρων, είναι δεύτερος, ο Γιώργος Μπαξίσογλου τέταρτος και ο Θωμάς Σκούρτας πέμπτος.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στην πίστα των Σερρών στις 2 Σεπτεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης