Το περιοδικό «MοtoGP World» και η ημερήσια αθλητική εφημερίδα «Sportime», συνεχίζοντας την επιτυχημένη τους συνεργασία, κυκλοφορούν πανελλαδικά -με το MotoGP World ένθετο- μόνο για σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και στην αποκλειστική τιμή των 3.90€. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θεματολογία του τεύχους 93 περιλαμβάνονται ο αγώνας MotoGP της Αυστρίας που έγινε στην πίστα του Spielberg και τα παραλειπόμενα του αγώνα MotoGP της Βρετανίας στο Silverstone που ακυρώθηκε. Επίσης, περιλαμβάνει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Andrea Dovizioso, ένα τεχνικό θέμα με τον Davide Acerbis της Brembo για τα carbon φρένα και την παρουσίαση του 10χρονου Έλληνα αναβάτη από την Κω, Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη, γνωστού και σαν «Fοurquez28«. Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, στο ένθετο «On The Road» υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα της ελληνικής αγοράς και μαζί η αποκλειστική παρουσίαση της Triumph Moto2 του 2019 που οδήγησε το περιοδικό στην πίστα Stowe του Silverstone, οι εντυπώσεις από την οδήγηση σε πίστα της Yamaha Niken και η δοκιμή της νέας Honda CB300R Neo Sports Café.

Το «Sportime» και το «MotoGP World» πιστεύουν σε αυτήν τη συνεργασία, που δίνει νέα δυναμική και για τις δύο πλευρές, καθώς είναι η πρώτη φορά που μια αθλητική εφημερίδα αγκαλιάζει τον μηχανοκίνητο κόσμο των δύο τροχών και δείχνει ότι η μοτοσυκλέτα και το MotoGP έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των νέων ανθρώπων. Έτσι στα μέσα κάθε μήνα το «Sportime» θα προσφέρει αποκλειστικά το περιοδικό στο οποίο κτυπά ο παλμός της επικαιρότητας του MotoGP!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης