Του Νίκου Βιτσιλάκη

Eξ Ινδίας προερχόμενη η TVS, έγινε γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο λόγω της συνεργασίας της με τη BMW και την παραγωγή των μικρών βαυαρικών μονοκύλινδρων μοντέλων G310R/GS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να (απο)δείξει ότι δεν είναι απλά ένα εκτελεστικό εργοστάσιο, έβγαλε στην επιφάνεια σε μια​Ινδικής προέλευσης, ηλεκτρικού χαρακτήρα.. τοπική έκθεση ένα πειραματικό υβριδικό μοτοσυκλετάκι, που συνδυάζει ένα μικρό κινητήρα εσωτερικής καύσης 220cc με έναν ακόμα μικρότερο ηλεκτρικό, ισχύος 1200 Watt με μπαταρία 48 Volt. Από άποψη προδιαγραφών, o ηλεκτροκινητήρας δεν είναι κάτι που εντυπωσιάζει, σίγουρα όμως αποτελεί ένα βήμα που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν της συμπαθητικής εμφάνισης και της χρήσης σύγχρονων περιφερειακών, αυτό που κάνει εντύπωση είναι η μόνιμη τοποθέτηση βιντεοκάμερας υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του τεχνολογίας LED προβολέα. Άλλες πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ούτε φυσικά έγινε λόγος για την περίπτωση μιας ευρείας παραγωγής στο μέλλον. Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το τμήμα marketing των Ινδών θα συλλέξει αντιδράσεις και σχόλια, θα τα επεξεργαστεί και ανάλογα θα κινηθεί. H Ηonda έχει το PCX της, γιατί να μην έχει και η TVS το δικό της υβριδικό; 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης