Η Brixton συνεχίζει την εξέλιξη της ιδιαίτερης σχεδιαστικής ταυτότητάς της, πλαισιώνοντας δύο νεορετρό κατηγορίες που γνωρίζουν μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή τα Scrambler και τα Café Racer. Η έκδοση BX 125X ενσωματώνει κλασικά στυλιστικά στοιχεία των μοτοσυκλετών Scrambler, πάντα με την πρωτότυπη, μοντέρνα προσέγγιση της Brixton. Τιμόνι «enduro», προστατευτικό κάλυμμα προβολέα, μικρός ανεμοθώρακας, ελαστικά on-off με μεγάλα «τακούνια», special εξάτμιση και χαρακτηριστικό tank pad με ανάγλυφη τη βρετανική σημαία είναι τα σημεία που τονίζουν τον εκτός δρόμου προσανατολισμό του μοντέλου.

Το BX 125R Café Racer μοιάζει να έχει βγει κατευθείαν από τα Grand Prix της δεκαετίας του ’60, με αποσπώμενο κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, τιμόνι clip-on με ενσωματωμένους οβάλ καθρέφτες, μικρό ανεμοθώρακα, street ελαστικά και μακρύ τελικό εξάτμισης. Και οι δύο εκδόσεις διατηρούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του μοντέλου Classic: -Euro 4 μονοκύλινδρος  αερόψυκτος κινητήρας 125cc κατασκευής Suzuki, με σύστημα ψεκασμού και κατανάλωση καυσίμου 2,7lt/100km. Τα φρένα απαρτίζονται από δύο δίσκους με συνδυασμένη λειτουργία, τα φώτα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED, υπάρχει κεντρικό και πλαϊνό σταντ, θύρα USB και ψηφιακός πίνακας οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότερα τα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών της Brixton Motorcycles και στην τιμή των 2.789€. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.brixton-motorcycles.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης