Για τη σεζόν 2019, η Yamaha παρουσιάζει την ολοκαίνουργια YZ250F, ένα από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα στην κατηγορία του. Χάρη στον νέο κινητήρα με ηλεκτρική μίζα υψηλών επιδόσεων και το ευέλικτο νέο πλαίσιο, ο τετράχρονος κινητήρας των 250 κ.εκ. σηματοδοτεί και μια νέα εποχή στην ασύρματη συνδεσιμότητα χάρη στη δυνατότητα βελτίωσης της απόδοσης στην άκρη της πίστας με την εφαρμογή Yamaha Power Tuner για smartphone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η YZ250F του 2019 διαθέτει ολοκαίνουργια σχεδίαση κινητήρα με ηλεκτρική μίζα, νέα κυλινδροκεφαλή, έμβολο, προφίλ εκκεντροφόρου, γεωμετρία κυλίνδρου, συμπλέκτη με μεγαλύτερη διάμετρο και πολλά ακόμα στοιχεία, τα οποία συνεργάζονται για να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, με ακόμα περισσότερη ισχύ στις μεσαίες και τις υψηλές στροφές. Το περιμετρικό της πλαίσιο έχει ανανεωθεί πλήρως, με βελτιστοποιημένη θέση στήριξης του κινητήρα που βελτιώνει την ισορροπημένη ακαμψία της μηχανής, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις στις στροφές, αλλά και πρόσφυση.

Η ανασχεδιασμένη εξωτερική εμφάνιση και η εργονομία παρέχουν πιο ελαφριά και συμπαγή αίσθηση που κάνουν τον αναβάτη και τη μηχανή να γίνονται ένα. Η κορυφαία στην κατηγορία της ανάρτηση KYB με τα ανανεωμένα εσωτερικά εξαρτήματα παρέχει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ άνεσης και επιδόσεων. Μαζί με όλα τα παραπάνω, η YZ250F του 2019 διαθέτει επίσης στον βασικό εξοπλισμό μια μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) που επιτρέπει στους αναβάτες να συνδέονται ασύρματα με τη μηχανή τους και να τη ρυθμίζουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, χρησιμοποιώντας μόνο ένα τηλέφωνο και την εφαρμογή Power Tuner της Yamaha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης