Πολλές φορές η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο με όλα όσα συμβαίνουν στους ελληνικούς Όσο και να το φωνάζουμε δεν αλλάζουμε… δρόμους. Το ζητούμενο είναι πως αυτά τα οποία βλέπουμε δεν διορθώνονται αφού ο καθένας κάνει τη δουλειά του χωρίς φυσικά να νοιάζεται για τους συμπολίτες του.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό του αγανακτισμένου πολίτη Τ.Μ. ο οποίος με επιστολή του στο zougla.gr προσπαθεί να βρει το δίκιο του και ελπίζει να τον ακούσει κάποιος υπεύθυνος, πριν συμβεί κάτι κακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινότητα στη λεωφόρο Αθηνών. Οι 4 λωρίδες γίνονται 3...

Κλαρκ στο δρόμο
Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που μας έχει στείλει από την λεωφόρο Αθηνών στο ύψος των «επιχειρήσεων Σαρακάκη» (απέναντι ακριβώς), τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στο δρόμο κάθετα Καθημερινό το φαινόμενο στη λεωφόρο Αθηνώνδημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία. Ο ίδιος μας έγραψε, πως το πρόβλημα ισχύει σε όλο το δρόμο, κάτι που άλλωστε το διαπιστώνουν αρκετοί οδηγοί που περνούν από το σημείο.

Επισημαίνει ακόμα το… μόνιμα παρκαρισμένο κλαρκ (!) πάνω στο δρόμο από εταιρεία που τα εμπορεύεται και ο ίδιος εύχεται να γίνει κάτι άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα σε έναν δρόμο που οι οδηγοί όταν βρουν την ευκαιρία πατούν και λίγο παραπάνω το γκάζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης