Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τον ερχόμενο Τη νέα γενιά του Citroen C3 θα δούμε στην Ελλάδα τον Νοέμβριο… Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας γενιάς του C3.

Πρόκειται για το πιο δυνατό «όπλο» της γαλλικής φίρμας το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο. Προς το παρόν ακόμα δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τη νέα γενιά του C3, παρά μόνο… σχεδιαστικές προτάσεις.

Ωστόσο η φωτογραφία που δημοσιεύουμε και την οποία μας έστειλε αναγνώστης του zougla.gr από το εξωτερικό, είναι αυτή που βρίσκεται πολύ κοντά στο τελικό μοντέλο παραγωγής και μάλιστα σε ποσοστό 95%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με pumpers στις πόρτες…
Όπως μπορείτε να διακρίνεται χαρακτηριστικά, στα πλαϊνά του αυτοκινήτου συναντούμε ένα μονό pumper, κάτι που γνωρίζουμε από το C4 Cactus. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό στο μοντέλο παραγωγής να υπάρξουν δύο pumpers στις πόρτες. Από εκεί και πέρα, η συνέχεια της εμπρός μάσκας, ακριβώς μετά τα φωτιστικά σώματα, θα αποτελείται από φώτα LED τα οποία δείχνουν πολύ εντυπωσιακά.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα και θα  πρέπει να περιμένουμε… τους Γάλλους για να δούμε πως θα είναι το μοντέλο που θα περάσει τη γραμμή παραγωγής…


Για να δείτε τη σημερινή γενιά του Citroen C3 πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης