Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία ακόμα κίνηση… ματ προχωρά η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτου Jeep του ομίλου Συγγελίδη. Το πρόγραμμα Jeep Value έχει ισχύει από 18 Ιουλίου και αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.Συγκεκριμένα και με το πρόγραμμα που φέρει την ονομασία Jeep Value ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου του για τα επόμενα πέντε χρόνια, αφότου το αποκτήσει.

Η αξία μεταπώλησης που θα γνωρίζει πελάτης δεν είναι μόνο στα… λόγια καθώς υπογράφει με την εταιρεία συμβόλαιο! Έτσι έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει ή να το ανταλλάξει και να ξέρει από πριν «πόσο θα πιάσει».

Ένα Jeep πάει παντού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υψηλή μεταπωλητική αξία…
Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο αφορά την υψηλή αξία που διατηρεί ως μεταχειρισμένο. Όταν για Δεν σου αρέσει μετά από ένα χρόνο; Το δίνεις και παίρνεις άλλο!παράδειγμα σε ένα μέσο αυτοκίνητο η αξία μπορεί να πέσει κατά 30% τον πρώτο χρόνο, στο Jeep Renegade το ποσοστό μειώνεται 20% ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η τιμή και τις επόμενες χρονιές πέφτει ελάχιστα.

Αξίζει να αναφερθούμε και στις νέες τιμές του Renegade όπως για παράδειγμα της έκδοσης diesel με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων (4×2) που πλέον κοστίζει 21.900 ευρώ αλλά και της κορυφαίας έκδοσης diesel 2.0 λίτρων 4×4 με 140 ίππους που κοστίζει 27.700 ευρώ.


Για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του Jeep Renegade πατήστε
ΕΔΩ

Λίγο πάνω από τα 21.000 ευρώ κοστίζει η έκδοση diesel του Renegade...
Το εσωτερικό του Jeep Renegade...

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης