Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Mercedes είναι μία μάρκα που αγγίζει τις καρδιές των Ελλήνων (και όχι μόνο) καταναλωτών. Το αστέρι έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση που του ανήκει στη χώρα μας και Η A-Class είναι το μοντέλο που σε βάζει στο club με σήμα το αστέρι…αυτό αποδεικνύεται στην πράξη με τα μερίδια αγοράς να χτυπούν… κόκκινο και την Ελλάδα να αγγίζει πολλές φορές την κορυφή σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Παρ΄ όλα αυτά, η εισαγωγική εταιρεία συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας να μυήσει ακόμα και τους… δύσπιστους στη γκάμα της. Άλλωστε οι επιλογές είναι πολλές, οι εποχές έχουν αλλάξει και ο καθένας μπορεί να αποκτήσει την Mercedes που επιθυμεί έχοντας την υποστήριξη της ίδιας της μάρκας σε όλα τα επίπεδα όπως χρηματοδότηση, εγγύηση, after sales ακόμα και… 30 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Απίστευτα πράγματα αλλά πολύ χρήσιμα και ουσιώδη.

Η Mercedes A-Class

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κινητήρες
Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και έκδοση με κινητήρα 1.500 κ.εκ.Το best seller της γερμανικής φίρμας ακούει στο όνομα A Class. Ένα μοντέλο που όταν εμφανίστηκε στη νέα του γενιά το 2012 άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε πολύ κόσμο σε σκέψη για το ποιο θα είναι το επόμενό του αυτοκίνητο.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι κινητήρες που ξεκινούν από τα 1.6 λίτρα (βενζίνη), τα 1.5 στην έκδοση diesel ενώ για τους σκληροπυρηνικούς υπάρχει και η πρόταση που ακούει στο όνομα A45 AMG με τους 381 ίππους!

Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου

Και… έκπτωση
Προτάσεις υπάρχουν πολλές όμως μία από αυτές αφορά στην έκδοση A180d με τον κινητήρα diesel Τέλη κυκλοφορίας μόνο με 88,2 ευρώ!των 1.5 λίτρων και τους 109 ίππους. Η συγκεκριμένη χαρακτηρίζεται από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (κάτω από 6 λίτρα), τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας (88.2 ευρώ) και γενικότερα το κόστος συντήρησης.

Επιπλέον η έκπτωση των 2.500 ευρώ που προσφέρει η εισαγωγική εταιρεία το καθιστούν ως μία πρόταση που θα βάλει σε σκέψη όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα premium hatchback αυτοκίνητο.

Η A-Class είναι η πιο προσιτή Mercedes καθώς οι τιμές της ξεκινούν από τα 22.040 ευρώ

Φουλ… παροχές
Το ζητούμενο όμως αφορά και στον τρόπο που σήμερα μπορεί ο καθένας να αποκτήσει την A Class. Η αγορά μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και όχι της εταιρείαςΑυτό έχει να κάνει με την πληρωμή του αυτοκινήτου κα τις προτάσεις.

Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει κάνοντας χρήση άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, να αρχίσει να πληρώνει δόσεις μετά από… 4 μήνες, να έχει χαμηλό επιτόκιο στις δόσεις, να μην… πληρώνει το service, να έχει πέντε χρόνια εγγύηση και πολλά άλλα.

Σε κάθε περίπτωση οι προτάσεις είναι πολλές και βασίζονται στις πραγματικές σημερινές ανάγκες του Έλληνα οδηγού.

Για πληροφορίες σχετικά με την A-Class πατήστε ΕΔΩ


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να αγοράσει μία Mercedes πατήστε
ΕΔΩ

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των αυτοκινήτων της Mercedes πατώντας ΕΔΩ

Σπορ και νεναικές γραμμές για το γερμανικό hatchback
To μήκος αγγίζει τα 4,299 μέτρα

Η πίσω όψη του μοντέλου

Ακόμα και τα καθίσματα έχουν ξεχωριστή σχεδίαση
Η οθόνη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα παρέχει σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο ενώ συνδέεται και με το κινητό τηλέφωνο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης